Skönhet & hälsa

Stressa ned med en jet massage pool

Du behöver inte bege dig till en skönhetssalong eller spa varenda gång du vill stressa ned. Den skönaste platsen för avkoppling sker normalt i det egna hemmet så varför inte optimera det med en pool innehållandes jet massage? Bäddar för sköna stunder, lek och välmående.

Unna dig lyxen av att koppla av i en swimmingpool genom att installera en pool med jet massage stream från Pahlén. Ingenting kunde ge din kropp en bättre behandling och du blir som pånyttfödd i ett nafs. En pool inbjuder även till en stund av lek och skoj med barnen.

fötter i poolEn jetstream massage blåser bort stressen

Du behöver ingen gigantisk pool om du efterfrågar jet massage. Även mindre pooler kan vara utrustade med denna finess som mjukar upp kroppen och tar död på gamla stressceller. Jet massage utgör en liten spa-del av din pool dit du kan gå som en massagestation. Det kan också vara fördelaktigt när du vill simma motströms och röra på dig även i en liten pool. Alla har ju varken råd eller plats med en OS-bassäng på 50 meter.

Hur fungerar jet massage?

Din pool är utrustad med ett antal munstycken som blåser ut strömmar ur hålen och bildar bubblor och tryck i vattnet. Du kan själv reglera trycket och strömmarna genom att stänga av eller på en eller flera munstycken. Du kan sedan simma mot strömmen eller sätta dig tillrätta i poolen med den kroppsdel som du vill massera mot strålen. Utöka gärna finesserna med lite musik eller härlig belysning som gör att du dessutom kommer i rätt stämning. Det finurliga med jet massage är att den fungerar för både små jacuzzi-pooler och till större pooler där du vill ha ordentligt med rörelse, lek och motion. Dessutom kan du kombinera en snygg vattenkanon för att få till en liten lyxkänsla i poolen.