Skönhet & hälsa

Stockholmare: snyggast eller kaxiga?

Dra på trissor! Stockholmarna är tydligen bra på någonting. Nämligen att vara snygga. Det menar man i alla fall i en artikel från Expressens Allt om reor, där man hänvisar till en undersökning från Edarling. En börjar dock ifrågasätta resultatet när de visar sig att det är användarna själva som har röstat om vilka som är snyggast. Så här skriver man i artikeln:

Edarling har låtit singlar från hela Sverige bedöma hur attraktiva de är. Kanske inte helt oväntat gav stockholmarna sig själva högst rankning enligt Alltomstockholm och allra högst rankade sig de som bor i Lidingö, Täby, Bromma och Nacka. Snyggast eller bara kaxigast? Det är bara att åka dit och kolla!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Inte många attraktiva i Motala och Boden

Och nog borde man åka dit och kolla, kanske göra en egen undersökning? Smaken är ju faktiskt inte alltid samma för alla. Enligt undersökningen som presenteras är man i alla fall snyggast i Stockholm vilket följs upp av Malmö, Göteborg, Lund och Uppsala. De har även gjorts en undersökning som visar vilka som anses minst attraktiva och det är då Motala, Boden, Katrineholm, Strängnäs och Sandviken som ligger högst på bottenlistan.

Intressanta undersökningar som kanske stämmer. Det är ju som så att det är vanligare i storstäderna att ordna med sitt utseende och där har man även tillgång till fler affärer, frisörer och annat som behövs för att hålla en snygg yta. Är man från en mindre ort och singel rekommenderas ju dock såklart då en resa till Stockholm. Då kan man även passa på att handla lite på de trendiga affärerna i storstan och även unna sig att gå på spa.

Shoppa, gå på SPA och gå på dejt????????????????????????????????????????

En god idé, och något som även brukar vara mycket uppskattat, är att boka spahotell på Hotell Stockholm via Stockholmshotell.com. Då kommer en garanterat att få ut mycket få sin resa. Om man är på besök kan det ju även vara värt att gå på dejt med en Stockholmare. Eftersom dessa sägs vara så vackra lär det finns mängder att bjuda ut och för den blyga kan man ju istället använda sig av en internetapp för dejting. Många av de nyare dejting-apparna ser till vart man befinner sig innan den hittar killar eller tjejer att matcha ihop, så du kan vänta med att hitta en dejt tills du är på plats på hotellet. Vad du sedan gör på din dejt med en Stockholmare får ni helt enkelt känna av. Det finns ju mycket att göra i Stockholm men allt i det stora utbudet passar ju inte alla. Ett tips är att kika in denna artikel där man lyfter bra ställen att gå på vid en först dejt. Har du en stram ekonomi efter all shopping och spa kan det även vara smart att läsa den här artikeln från Aftonbladet som har den passande rubriken ”Så dejtar du billigt och smart”.