Skönhet & hälsa

Skönhetsingrepp – fundera en extra gång

Tidigare har vi skrivit om skönhetsingrepp, och hur det är ens eget val. Det är ju självklart sant, men vi vill även inflika hur viktigt det är att arbeta med ens självförtroende och självkänsla innan en lägger sig under kniven. Det finns många som började med endast ett ingrepp, för att sedan – många ingrepp senare, ångrar sig. Detta är inte roligt eftersom det inte går att få tillbaka ens gamla utseende. En  av de som gjort väldigt många ingrepp och som dessutom gjorde de första 10 samtidigt, är Heidi Montage – känd från realityserien The Hills som gick under 2000-talet. Efter ingreppet gick Heidi ut med information att hon hade så ont att hon trodde hon skulle dö, och det är inte speciellt konstigt eftersom det var en otroligt omfattande operation. Några av de ingrepp som hon gjorde var bröstimplantat och fettsugning på låren. Dessutom så gjorde hon ögonbryn, näsa, öron och kinder. När hon var klar var det få som kände igen henne och hennes gamla vänner från realityserien gick ut med information om att de var oroliga för henne.

Några år efter plastikoperationerna gick Heidi ut med att hon ångrar sina ingrepp. Det skrev man bland annat om i en artikel från Expressen här. Så här står säger hon enligt artikeln till tidningen The Daily Beast:

– Jag önskar att jag inte hade gjort dem. Jag önskar jag kunde gå tillbaka och inte ha gjort några operationer. Jag blev så fast i Hollywood, i mig själv och min image.

Hon berättar sedan att hon trodde sig investera i sin image och karriär, att detta var ett bra steg för att fortsätta sitt kändisskap – lite som Kim Kardashian. Men det höll sig inte och istället för att bli omtyckt blev hon väldigt hatad. Om det nu beror på ingreppen eller någonting annat är svårt att säga. Men det är tydligt att en ska fundera en extra gång innan man opererar om sig.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????