Livet

Köpa drömhus på Lidingö?

Javisst är det köparens marknad just nu! Den som är slug väljer att göra sitt drömklipp just nu när priserna är svala och få går på visningar. Varför inte köpa sitt drömhus på Lidingö? Just har man en chans att få ett kap, det vore dumt att missa chansen.

Lidingö är berömt för att vara en av Stockholms mest attraktiva villaområden och ligger så pass centralt att det går snabbt och enkelt att ta sig dit. På Lidingö kan man gå på museum, bada i havet och gå på vackra vandringar. Skulle man någonsin köpa hus på Lidingö så är det nu. Kontakta aktiva mäklare på Lidingö för att hitta drömklippet!

Passa på att köpa nu

Tidningen Lidingösidan brukar varje vecka publicera slutpriser på bostäder som är sålda i kommunen och där kan man bevaka hur priserna ser ut just nu. Det finns även lägenheter på Lidingö i lummiga områden så man ska inte stirra sig blind på bara villor. Lidingö är traditionellt sett som en av Stockholms dyraste ställen att bo på så man får fortfarande vara beredd på att lägga ett antal miljoner för att ha råd att bo där. Aftonbladet listar de dyraste gatorna i Stockholm och där är Lidingö, Östermalm och Bromma ständigt återkommande.

Expressen bekräftar köpläget i sin artikel ”Bli en vinnare på den osäkra bostadsmarknaden” och skriver att köparen ska passa på att göra klipp just nu. Dessutom ska man inte låta sig luras om det kommer många spekulanter på en lägenhet. Behöver du dessutom sälja en lägenhet behöver du nödvändigtvis inte oroa dig för att du förmodligen kommer gå med förlust. Ditt nya objekt som du ska köpa kommer säkerligen också att säljas billigare, så misströsta inte om du inte gjorde vinst på din förra bostad.